Kuinka hyvä lehdistötiedotteesi on?

Täytä alla olevat kentät, niin saat vastauksen heti!

Tulos

Otsikko

Sisältö

Yhteyshenkilöt

Sitaatit

Kuvat

Avainsanat

Tiedotteesi avainsanoja ovat:

Lähetä lehdistötiedote

Kun lehdistötiedote on kirjoitettu, vasta puolet työstä on tehty. Hyvinkään kirjoitettu lehdistötiedote ei toimi, jos sitä ei kohdenneta oikein. Kun lähetät tiedotteesi Cisionin kautta, jakelemme tiedotteesi oikeille kohderyhmille Suomessa ja ulkomailla. Kauttamme tavoitat toimittajat, toimitukset ja vaikuttajat ympäri maailman!

Löydä ja tavoita oikeat lukijat tiedotteellesi

Testaa Cisionin mediatietokantaa ja tiedotejakelua.

Ota meihin yhteyttä jo tänään

Lataa oppaamme: Näin kirjoitat tehokkaampia tiedotteita

Jos sinulla ei vielä ole valmista tiedotetta analysoitavaksi tai jos et ole varma mistä aloittaa, lataa oppaamme tehokkaampien lehdistötiedotteiden kirjoittamiseen tästä.

Opas tarjoaa konkreettisia neuvoja, joiden avulla opit kirjoittamaan parempia lehdistötiedotteita.

Lataa opas tästä!

Muotoile tiedotteesi oikein

Toimittajat ja vaikuttajat ovat kiireisempiä kuin koskaan. Siksi on tärkeää, että viestijänä muotoilet lehdistötiedotteesi sellaiseen muotoon, että toimittajan on helppo tarttua siihen mahdollisimman vähällä vaivalla.

Tämän työkalun avulla voit helposti analysoida omien lehdistötiedotteidesi tehokkuutta. Työkalun toiminta perustuu pitkään kokemukseemme PR-alalla sekä vastauksiin, joita toimittajat ovat antaneet tekemiimme kyselytutkimuksiin.

Tietoa Cisionista

Cision on maailman johtava lehdistötiedotteiden jakelija ja meillä on toimintaa eri puolilla maailmaa.

Tarjoamme kaikki viestinnän työkalut mediaseurannasta tiedotejakeluun ja mediatietokannasta analytiikkaan yhdessä, modernissa käyttöliittymässä. Kauttamme saat kaikki tarvittavat työkalut yrityksesi viestintään.

Lue lisää lehdistötiedotteiden jakelusta Cisionin kautta.