INVESTOR NETWORK - LISÄNÄKYVYYTTÄ PÖRSSIYHTIÖILLE
Sijoittajaviestintä ei ole enää vain reguloitujen tiedotteiden lähettämistä. Yhä useampi IR-viestijä pyrkii tavoittamaan ja ennen kaikkea sitouttamaan institutionaalisia sijoittajia
Tarkka kohdentaminen ja analyytikoiden tavoittaminen yhdistyvät Cisionin Investor Network -jakelukanavissa, jotka on mahdollista yhdistää alan kattavimpiin Wirejakeluihin. Niiden avulla jaat tiedotteesi juuri niihin julkaisuihin, medioihin ja talousaiheisiin sivustoihin, joihin institutionaaliset sijoittajat luottavat.

Yhdistettynä kansainvälisiin Wire-jakeluihin, Investor Network antaa asiakkaille mahdollisuuden kohdentaa viestinsä eri toimialojen sijoittajille Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Miksi Investor Network?

  • Kasvata näkyvyyttäsi ostajapuolella. Toimita talousuutisia ostajapuolen analyytikoille ja salkunhoitajille, jotka ovat keskittyneet oman toimialanne yrityksiin ja sijoituksiin.
  • Kasvata mahdollisuutta saada myyntipuolen analyytikoiden huomiota. Tavoita omaan toimialaanne keskittyviä myyntipuolen analyytikkoja PR Newswiren myyntipuolen jakeluilla, jotka voit kohdentaa toimialan ja sijainnin mukaan.
 
Investor Network on lisäpalvelu, jonka voit ostaa kansainvälisiin Wire-jakeluihimme. Sitä ei ole mahdollista ostaa erikseen. Investor Network on tarkoitettu pörssiyhtiöille, jotka jakavat tietoa ja tiedotteita omistuksistaan ja niiden jakautumisesta. Investor Network -jakelukanavien avulla kasvatat näkyvyyttäsi institutionaalisten sijoittajien keskuudessa ja lisäät myös reguloitujen tiedotteidesi kattavuutta. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!
Pyydä esittely
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Yritys
Puhelin
*Kaikki Cisionin yhtiöt ovat nähtävillä gdpr.cision.com -osoitteessa.

Copyright © 2019 Cision Finland Privacy Policy